Til dig som ung

Første skridt

Tænker at du er her, fordi du lige nu er i en situation, (og måske har været der længe) hvor du ønsker hjælp. Det er SÅ godt, for det er første skridt til at få det bedre.

Vi oplever alle sammen at have kortere eller længere perioder i livet, hvor vi føler at det hele ramler.

Det er en helt naturlig del af livet...også som voksen.Disse perioder opstår som regel, når vi føler os overbelastet og vi ikke selv kan se en vej ud af det. Det hele bliver bare for meget. Hvis vi vælger at være nysgerrige i stedet for, at prøve skubbe det væk..er disse perioder dem, som vi kan lærer aller mest af om os selv. 

Hvordan finder jeg den rigtige coach for mig?

At skulle vælge en coach/mentor  kan være noget af en jungle. Der findes SÅ mange forskellige og heldigvis for det, for vi er jo også mange forskellige mennesker.

Jeg vil foreslå, at du kigger på flere forskellige, for at finde frem til den, der er den rigtige for dig.Her på siden under de forskellige faner, kan du finde lidt om hvordan jeg coacher og er mentorer på, hvad jeg tilbyder, hvad du kan forvente af mine forløb og selvfølgelig og noget om mig selv. 

 

Når jeg selv har søgt hjælp til min egen personlige udvikling gennem livet, læser jeg altid om personen selv ..for det er her jeg hurtigt fornemmer om han eller hun “taler” til mig. Måske er det også sådan for dig.

Hos mig vil du opleve autencitet, nærværd, plads til alle følelser..og plads til dig præcis som du er.

Jeg har altid brugt mig selv i mit arbejde. Jeg er den jeg er… både når jeg arbejder og når jeg har fri.For mig at se, er det også en nødvendighed for at skabe en tryg og ægte relation mellem mellem mennesker.

Det er noget de unge jeg arbejder med, virkelig sætter pris på. Som de siger “du er en ægte voksen” og yes .. det er jeg.

Hvis du tænker at jeg kunne være den rigtige for dig..så ring endelig til mig.

Første samtale på 30 min er helt gratis. Efter den finder vi sammen ud af om jeg er den helt rigtige til at hjælpe dig.

Glæder mig til at hører fra dig.

Kærligst Lisa